Nøkkelbånd: våre Bestselgere

Nøkkelbånd, også kalt nøkkelhanker, nøkkelsnorer og lanyards, er et populært produkt for fremme et merke. Nøkkelbånd er ikke bare et praktisk verktøy for å holde styr på nøkler og ID-kort; de er også en kraftig ressurs for merkevarebygging. Fra kontorer til konferanser, tilpassede nøkkelbånd tilbyr en unik måte å fremheve ditt merke på.

Valgmuligheter

Fra det stilige nøkkelbåndet til det funksjonelle med praktisk krok, utvalget dekker alle behov. Det finnes i tillegg, økologiske alternativer tilgjengelige for miljøbevisste kunder.

Praktisk Bruk

Nøkkelbånd tjener mange formål. For eksempel er snor med avtakbar spenne, telefonholder perfekt for de som trenger en multifunksjonell løsning.

Våre Bestselgere

Stavanger nøkkelbånd med sikkerhetslås

Nøkkelbånd med åpne ender / Double Lanyard: Kjent for sin unike design, dette nøkkelbåndet skiller seg ut og tilbyr praktisk bruk.

Tilpasning og Merkevarebygging

Tilpass nøkkelbåndene med din firmalogo, farger og design for å maksimere synligheten. Våre Stavanger logobånd og Regnbue Nøkkelbånd er ideelle for dette formålet.

 

 

Bestselger Premium logobånd

 

Bestselger Nøkkelbånd med trykk eller logo: Dette nøkkelbåndet er en favoritt takket være sin allsidighet og tilpasningsmuligheter.

Nøkkelbånd tilbyr en enkel og kostnadseffektiv måte å vise frem ditt merke på. Ved å tilpasse dem med firmaets logo og farger, blir de vandrende reklameskilt som øker merkevarebevisstheten.

Dette Nøkkelbåndet er ekstremt allsidige. De kan brukes i en rekke forskjellige sammenhenger, fra daglig bruk på kontoret til spesielle begivenheter som messer og konferanser.

 

 

Bestselger Nøkkelbånd RPET med trykk eller logo: Dette nøkkelbåndet, laget av resirkulert polyester, viser at ditt firma bryr seg om miljøet.

Å ta i bruk bærekraftige praksiser reflekterer et engasjement for sosialt ansvar, for å beskytte planeten for fremtidige generasjoner. Det oppmuntrer til en endring i forbrukeratferd mot mer miljøvennlige valg og støtter veksten av bedrifter som prioriterer bærekraft.

Adam resirkulert PET nøkkelbånd

Utfordring til å velge?

Ta en titt på vårt utvalg for å finne det perfekte nøkkelbåndet for ditt firma, og kontakt oss, vi kan hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger og som passer for din logo på!

Ring

21410336

Send e-post

salg@xpressprofil.no