Nøkkelbånd for film- og TV-industrien

Introduksjon til bruk av merkede lanyards for film- og TV-industrien

Film- og TV-industrien er store og inkluderer alt fra storfilmer til regionale produksjoner. Små eller store produksjonsbedrifter sysselsetter ofte forskjellige personer, som involverer skuespillere eller programledere, produsenter av showet og støttebesetninger.

Nøkkelbånd brukes ofte til å bære ID og nøkkeltilgang for å sikre alles sikkerhet på stedet og for å begrense tilgangen til akkurat de rette personene.

I Norge er merkesnorer avgjørende for film- og TV-produksjoner. De brukes til å identifisere og skille forskjellige rollebesetningsmedlemmer, besetningspersonell og statister fra hverandre. I tillegg til å fungere som identifikasjon, kan merkesnorer markedsføre ulike merker og selskaper knyttet til produksjon. Denne artikkelen vil undersøke verdien av merkesnorer i den Norske medie- og filmindustrien og hvordan produksjonsfirmaer bruker ulike merker på stedet.

 

4 bruksområder for merkesnorer for film- og TV-industrien

Merkebånd for å annonsere bedrifter og merkevarer

Merkede lanyards kan bidra til å annonsere flere virksomheter og merker knyttet til selskapet eller produksjonen. For eksempel kan et filmstudio samarbeide med en spesifikk kamera- eller lysutstyrsprodusent og bruke snorer påtrykt logoenfor å annonsere varene sine.

På samme måte kan et filmstudio samarbeide med et mote- eller tilbehørsfirma og bruke lanyards med sitt emblem for å markedsføre varene sine. I disse situasjonene fungerer snorene som et markedsføringsverktøy i tillegg til å brukes til identifikasjon.

Snorer hjelper til med å identifisere produksjonsteammedlemmer

Merkede snorer kan også være nyttige for å skille ulike produksjonsteammedlemmer fra hverandre. For å gjøre seg mer synlig for ansatte og andre aktører, kunne utøvere ha på seg nøkkelbånd med navn og bilder. Besetningsmedlemmer kan ha på seg stropper med stillingsbetegnelsene sine, for eksempel «videograf» eller «grep», for å gjøre det lettere for folk å gjenkjenne sin posisjon i produksjonen. For å hjelpe produksjonspersonalet med å holde styr på statistene mens de filmer, kunne de også ha på seg snorer med navn og bilder. I film- og TV-industrien hjelper lanyards mannskapspersonell til raskt å gå inn på steder og bære viktige gjenstander, for eksempel en penn for å ta notater. Fordi virksomheten har et utrolig høyt tempo og mannskapet må tilpasse seg kravene for å sikre at arbeidet er i rute, er det praktisk å ha produkter for hånden.

Nøkkelbånd er rimelige og enkle å bruke

Vanligvis er lanyards svært rimelig og lett-å-bruke tilbehør. I tillegg til dette kan de produseres i store mengder uten problemer. De kan nå et stort publikum og er de perfekte forretningsfremmende verktøyene. Nøkkelbånd er også en kostnadseffektiv investering for filmstudioer siden de kan være nyttige overtid for andre filmproduksjoner. Hva er det ikke å elske med dem?

Nøkkelbånd etablerer en viss stil eller stemning

En annen grunn til at filmstudioer kan bruke flere merker på stedet, er å etablere en viss stil eller stemning. For eksempel kan vintageklær og tilbehør, for eksempel snorer med antikke logoer og mønstre, brukes i en forestilling som er satt til en bestemt epoke. På samme måte kan snorer med høyteknologisk grafikk eller logoer brukes i futuristiske eller sci-fi-filmer for å fremkalle en fremtidig atmosfære. Til slutt kan filmstudioer bruke flere varemerker på settet bare fordi det er pålagt av deres avtaler med andre virksomheter. For eksempel, hvis ditt firma ønsker å få finansiering eller annen slag av hjelp fra bestemte firmaer, kan det hende at du må kanskje bruke deres produkter eller utstyr i virksomheten din. I disse situasjonene er bruk av merkede nøkkelbånd bare et middel til å oppfylle disse kontraktsmessige forpliktelsene. Merkede lanyards er et behov for norske film- og TV-produksjoner. De kan bidra til å skape en spesiell estetikk eller stemning på settet og brukes til identifikasjon og reklame. Film- eller produksjonsstudioer kan bruke flere merker på settet av flere grunner, inkludert reklame, logikk og kontraktsmessige plikter. Uansett motivasjon, er tilpassede snorer et avgjørende verktøy for filmstudioer som ønsker å skape en effektiv og minneverdig produksjon.

 

Avsluttende tanker: Bruk av snorer for film- og TV-produksjonsindustrien

Som alle kunne forestille seg, vil det å lage en film, TV-serie eller andre medier engasjere mange enkeltpersoner. Disse kan inkludere:

  • Skuespillere
  • Supplerende avstøpninger
  • Besøkende/Entreprenører Skuespillere er høydepunktet i produksjonen.

Selv om de kan være kjent for å ha hovedrollen i andre storfilmer, kan de fortsatt være pålagt å bruke en personlig merkesnor med et identitetskort i en produksjonssetting. Dette kortet må kanskje verifiseres i og utenfor settet av sikkerhetshensyn. Det kan også være nyttig for å beregne individuelle arbeidstimer på settet eller for å sikre deres helse og sikkerhet. Mannskapet og backstage-personellet som trengs for en TV- eller filmproduksjon, fra videografer, garderobe-, hår- og make-up artister, løpere og andre støttearbeidere, må ha på seg en snor utstyrt med en identitetskortholder. Noen ganger kan det være nødvendig med entreprenører på et TV- eller filmsett for å konstruere settene, tilby sine ferdigheter eller til og med hente inn dyr eller stuntartister. Hver entreprenør trenger et nøkkelbånd for å identifisere sin posisjon. ID-kort kan også gi adgang til enkelte steder og eksklusiv tilgang til andre. Selvfølgelig kan det også være gjester utenfor, for eksempel studenter, konkurransevinnere, artisters familier eller venner, medlemmer av pressen osv. Disse personene vil kreve et adgangskort og «besøks»-nøkkelbånd etter behov. Derfor merkede nøkkelbånd! Ta kontakt med oss i dag hvis du ønsker å bestille skreddersydde merkede lanyards til dine film- eller studioverk!