Miljøvennlige nøkkelbåndalternativer for moderne bedrifter

Når det handler om resirkulering, Norge er et forbilde for andre land. I følge Infinitum, som eier og drifter panteordningen i Norge, hadde Infinitum en rekordhøy panteandel på 92,3 prosent og en total innsamlingsgrad på 98,2 prosent i 2021. Å velge miljøvennlige produkter er noe av det enkleste og viktigste vi alle kan gjøre for miljøet. Dette er hvorfor dagens miljøbevisste selskaper anerkjenner viktigheten av å skape miljøvennlige nøkkelbåndalternativer for moderne bedriftsledere.

Når en bedrift kjøper resirkulerte nøkkelbånd, er det ingen forskjell fra den høye kvaliteten på vanlige nøkkelbånd. Du kan velge ditt design, laste opp din logo, velge farger, legge til tekst, og motta ditt design online før du kjøper det. Den eneste forskjellen er fordelen for miljøet ved å bruke resirkulerte materialer.

Forskning viser at rundt 50% av engangsbruk PET (polyetylentereftalat) plastflasker i hele verden ender opp på søppelfyllinger, eller enda verre, i havet, hvor de blir kastet. Løsningen er å resirkulere flere plastflasker slik at de på slutten av deres liv blir gjort om til nye produkter av høy kvalitet.

Det å velge resirkulerte nøkkelbånd

Nøkkelbånd laget av naturkork

Vi kan alle gjøre en endring i næringslivet ved å velge resirkulerte konferansenøkkelbånd. PET plastflasker, inkludert lokket, kan resirkuleres. I Norge, betyr panteordningen mye for miljøet.

Vanlige bruksområder for resirkulerte plastflasker inkluderer klær, når den brukte PET-plasten males ned og resirkuleres til fin polyester for veving inn i plagg. Resirkulert PET brukes også til å produsere miljøvennlige nøkkelbånd. Her på Xpressprofil, streber eller brenner? vi etter å sette bærekraftige praksiser på plass for å hjelpe med å ta vare på miljøet. Dette er grunnen ti at vi kan tilby nøkkelbånd laget av resirkulert PET plast, samlet inn fra forkastede engangsbruk plastflasker.

Enda bedre, siden våre nøkkelbånd er laget av PET, når de ikke lenger er nødvendige, kan de resirkuleres igjen. Når nøkkelbåndet ditt har en metallklipsfeste, blir det skilt ut før nøkkelbåndet resirkuleres.

Våre resirkulerte nøkkelbånd leveres enkle i et valg av farger, eller du kan kjøpe fullstendig personlige nøkkelbånd med din event branding eller firmaets logo, noe som gjør dem til et flott markedsføringsverktøy. Dette vil ikke påvirke nøkkelbåndenes resirkulerbarhet.

Dette er vårt bidrag til å hjelpe til med å redusere antallet plastprodukter i verden som ender opp på søppelfyllinger, eller enda verre, i havet. Alle i næringslivet kan handle for å stoppe forverringen av planeten vår ved å sørge for at plast blir kastet korrekt.

 

Forskjellige typer resirkulerte nøkkelbånd

Nøkkelbånd organisk bomull

Vi tilbyr to forskjellige typer resirkulerte nøkkelbånd, inkludert Resirkulerte flerfargede nøkkelbånd, som er tilgjengelige med et minimumsbestilling på 50 stykker. De er trykt på begge sider i f flerfargede og kan bestilles i et valg av bredder, inkludert 15 mm, 20 mm og 25 mm.Laget helt av resirkulerte plastflasker, er nøkkelbåndene laget av rå hvit resirkulert plast, som har en off-white farge. Nøkkelbåndet har en glatt overflate med en satengfølelse, som er ideelt for høydefinisjonsbilder med fin detaljering, samt nyanser og toner. Velg mellom et nøkkelbånd med enkel ende eller et nøkkelbånd med dobbel ende. Vi tilbyr et stort utvalg av lagerfarger, eller du kan velge en spesialfarge fra din logo-kart.

 

Vi har også Resirkulerte Flate Polyester nøkkelbånd på lager, som har en minimumsbestilling på 50 stykker. Disse nøkkelbåndene kan trykkes i en, to eller tre farger på en eller begge sider.

Disse nøkkelbåndene har en tøff, teksturert overflate. Laget av resirkulerte plastflasker, er materialet i en off-white farge. Lagerfargen er kun hvit, selv om Pantone-tilpasninger er tilgjengelige.

Alle våre resirkulerte plastnøkkelbånd tilbyr mye mer bærekraftig løsning enn standard nøkkelbånd. Når din bedrift bruker nøkkelbånd for arrangementer, som konferanser og utstillinger, er bruk av resirkulerte nøkkelbånd en måte å forbedre bedriftens miljømessige bærekraft på.

Hvorfor er bærekraftige nøkkelbånd så viktig?

Vitenskapsfolk anslår at en skremmende åtte millioner plastprodukter kommer inn i havet over hele verden hver dag, inkludert plastflasker, søppelsekker og plastbæreposer. Hvis folk fortsetter å produsere plastavfall i nåværende hastighet, anslås det at det i 2050 vil være mer plast i havet enn fisk.

Du sitter sannsynligvis og leser dette og tenker, «Men jeg har aldri dumpet plast i sjøen, og det ville jeg aldri gjort!»

Selv om de fleste fornuftige mennesker ikke ville etterlate plastavfall – eller faktisk noe avfall – på stranden, eller tillate det å passere gjennom kloakksystemet, er det dessverre individer som vil kaste bort avfallet sitt uforsiktig.

Ved å kaste alt vår resirkulerbare plast riktig, kan vi ikke bare lage mer miljøvennlige produkter, som resirkulerte snorer, men vi kan også stoppe brukte plastflasker fra å nå søppelfyllinger og verdens vannveier.

Å bruke resirkulert plast på nøkkelbånd– kjent som RPET – som et alternativt materiale, er et stort skritt fremover på reisen mot en grønnere, renere og tryggere fremtid for planeten. RPET (resirkulert polyester plast) ser det samme ut som polyester, men fordi det er laget av resirkulerte plastflasker, er hver snor laget ved å bruke vevde RPET-fibre.

Sosialt ansvar

Å ta i bruk bærekraftige praksiser reflekterer et engasjement for sosialt ansvar, for å beskytte planeten for fremtidige generasjoner. Det oppmuntrer til en endring i forbrukeratferd mot mer miljøvennlige valg og støtter veksten av bedrifter som prioriterer bærekraft.

Global innvirkning

Plastforurensning er et globalt problem som krever kollektiv handling. Ved å velge bærekraftige alternativer som resirkulerte nøkkelbånd, kan enkeltpersoner og bedrifter bidra til globale anstrengelser for å bekjempe plastforurensning og fremme miljømessig bærekraft. Det setter et positivt eksempel og oppmuntrer andre til å ta handling.

Bærekraft er ikke bare viktig; det er avgjørende for helsen og velværen til vår planet og fremtidige generasjoner. Å ta bevisste valg, som å velge resirkulerte materialer og ansvarlig disponering av plast, er et skritt mot en mer bærekraftig og miljøvennlig verden.

Her er vitenskapen

Sammenlignet med produksjonen av snorer ved bruk av jomfruelig plast, bruker RPET ikke noen tilleggs kjemikalier, bortsett fra rengjøringsmidler. Det bruker 59% mindre energi og produserer 32% færre karbondioksidutslipp.

Sørg for at bedriften din gjør en positiv forskjell for planeten ved å velge resirkulerte konferanse snorer. I tillegg, hvis du kjøper en plastflaske med vann på vei til jobb, behold flasken og fyll den på nytt. Du kan bruke den i minst en uke før du kaster den i den relevante gjenvinningsbeholderen.

XpressProfil’s store utvalg av forskjellige farger og design for våre miljøvennlige nøkkelbånd gjør det praktisk og enkelt å lage dine egendefinerte nøkkelbånd. Selvfølgelig er de produsert til samme høye standard som våre vanlige nøkkelbånd.

Kontakt vårt vennlige og kunnskapsrike støtteteam for ytterligere detaljer om våre miljøvennlige nøkkelbånd alternativer for moderne bedrifter. Vi har alltid rask levering og tilbyr personlig service, gratis digital korrektur og kvalitetsprodukter.