Hva kan du bruke et nøkkelbånd til?

Hva kan du bruke et nøkkelbånd til?

Nøkkelbånd er utrolig nyttige. De består av en løkke av stoff som bæres rundt halsen. En klips nederst på båndet lar deg enkelt feste gjenstander til det, slik at du slipper å bære dem rundt i hendene eller lommene dine.

Siden nøkkelbånd tilbyr en stor mulighet for forskjellige bruksområder, lurer du kanskje på hva du kan sette i det. Her er noen populære forslag.

Tilpasset nøkkelbånd

Når du bestemmer hva du skal sette i et nøkkelbånd, må du først tenke på hva du har tenkt å bruke det til. Dette betyr at du vil kunne tilpasse nøkkelbåndet til dine behov.

 

Ansatte ID-kort

ID-kort som viser ansattes detaljer er også viktig fra et sikkerhetsperspektiv, da det betyr at noen som ikke er autorisert til å gå inn i en bygning, ikke vil ha et nøkkelbånd, og vil være umiddelbart merkbar.

Selv innen store organisasjoner kan personlige nøkkelbånd leveres for å identifisere ansatte som kan jobbe i en separat avdeling fra andre. For eksempel kan individuelle avdelinger eller ansatt roller ha forskjellige farger eller stiler av nøkkelbånd for å hjelpe med å identifisere individer.

En annen fordel med å bruke nøkkelbånd er at de kan bidra til å markedsføre et selskap. For eksempel er inkludering av logoen, merkevaren og bedriftens farger på ID-kortet eller nøkkelbåndet selv en effektiv form for markedsføring, spesielt hvis mange mennesker ser det.

Derfor, når du designer dine nøkkelbånd, er det viktig å tenke på dem som både et funksjonelt tilbehør og et som kan bidra til å annonsere virksomheten din, så å være oppmerksom på valget av logo, farger, materiale og tilbehør.

 

Student ID-kort

I tillegg til å bli brukt på arbeidsplasser, brukes nøkkelbånd ofte i utdanningsinstitusjoner, som en form for student-ID. Ofte er lanyard-kortene brukt av studenter til flere formål. De kan bruke nøkkelbånd med kort til å få tilgang til bygninger, å gjennomføre betalinger, å låne bøker fra biblioteket osv.

Som med ansattes ID-kort, kan studentkortene også tilpasses, inkludert studentens navn, fakultet eller avdeling, navn på utdanningsinstitusjonen og logo, ved å bruke forskjellige stiler og farger.

 

ID-kort for besøkende eller gjester

Mange organisasjoner legger besøkende eller gjestekort inne i et nøkkelbånd, slik at de får autorisert tilgang mens de er på deres eiendom, og for å hjelpe med sikkerhet. For eksempel kan dette inkludere besøkende til en skole, gjester som bor på et hotell, deltakere på en konferanse eller et arrangement som en festival. ID-kort for lanyard kan også brukes i alle områder av sport, for trenere og deltakere, samt tilskuere og aktiviteter som et skikort.

Forskjellige farger eller stiler av nøkkelbånd kan brukes for å identifisere visse grupper av besøkende eller gjester, så for eksempel de som kanskje har betalt Premium på et arrangement eller trenger ekstra fasiliteter. De får egen farge på nøkkelbåndet som skiller dem ut fra de andre.

Det finnes også mange forskjellige typer holdere av ID-kort og merker som kan festes på  nøkkelbåndet. Derfor, er dette en annen måte du kan tilpasse nøkkelbåndet på for å gjøre det unik til en spesifikk situasjon.

Kontaktopplysninger

Noen grupper av mennesker, som de som er eldre, har kommunikasjonsvansker eller lider av demens. De kan være sårbare når de er ute. Derfor, å ha et nøkkelbånd rundt halsen med informasjon som kan være nyttig hvis de finner dem selv i fare eller forvirret, kan vise seg å være fordelaktig. Dette kan inkludere kontaktinformasjon eller medisinsk informasjon, for eksempel.

Noen mennesker lider også av skjulte funksjonshemminger, så å ha et nøkkelbånd rundt halsen som kan identifisere dette, kan bidra til å øke bevisstheten hos andre.

 

 

Nøkler

De fleste nøkkelbånd brukes med et ID- eller adgangskort, men de har også andre bruksområder som gjør dem hendige for mange forskjellige situasjoner. Siden nøkkelbåndet kommer med en klips, gjør dette den egnet for å feste nøkler til. Faktisk, hvis du er den typen som ofte mister nøklene sine, vil det å ha dem festet til en snor rundt halsen, sikre at de ikke går tapt og er trygge til enhver tid.

Å bruke nøkler med en snor ville også være praktisk for noen som trenger å bruke nøkler mye, som en vaktmester for en bygning, eller en eiendomsmegler. Forskjellige fargede snorer kunne brukes for å hjelpe til med å identifisere spesifikke nøkler til et område.

 

Hvorfor er bærekraftige nøkkelbånd så viktig?

Vitenskapsfolk anslår at en skremmende åtte millioner plastprodukter kommer inn i havet over hele verden hver dag, inkludert plastflasker, søppelsekker og plastbæreposer. Hvis folk fortsetter å produsere plastavfall i nåværende hastighet, anslås det at det i 2050 vil være mer plast i havet enn fisk.

Du sitter sannsynligvis og leser dette og tenker, «Men jeg har aldri dumpet plast i sjøen, og det ville jeg aldri gjort!»

Selv om de fleste fornuftige mennesker ikke ville etterlate plastavfall – eller faktisk noe avfall – på stranden, eller tillate det å passere gjennom kloakksystemet, er det dessverre individer som vil kaste bort avfallet sitt uforsiktig.

Ved å kaste alt vår resirkulerbare plast riktig, kan vi ikke bare lage mer miljøvennlige produkter, som resirkulerte snorer, men vi kan også stoppe brukte plastflasker fra å nå søppelfyllinger og verdens vannveier.

Å bruke resirkulert plast på nøkkelbånd– kjent som RPET – som et alternativt materiale, er et stort skritt fremover på reisen mot en grønnere, renere og tryggere fremtid for planeten. RPET (resirkulert polyester plast) ser det samme ut som polyester, men fordi det er laget av resirkulerte plastflasker, er hver snor laget ved å bruke vevde RPET-fibre.

Her er vitenskapen

Sammenlignet med produksjonen av snorer ved bruk av jomfruelig plast, bruker RPET ikke noen tilleggs kjemikalier, bortsett fra rengjøringsmidler. Det bruker 59% mindre energi og produserer 32% færre karbondioksidutslipp.

Sørg for at bedriften din gjør en positiv forskjell for planeten ved å velge resirkulerte konferanse snorer. I tillegg, hvis du kjøper en plastflaske med vann på vei til jobb, behold flasken og fyll den på nytt. Du kan bruke den i minst en uke før du kaster den i den relevante gjenvinningsbeholderen.

XpressProfil’s store utvalg av forskjellige farger og design for våre miljøvennlige nøkkelbånd gjør det praktisk og enkelt å lage dine egendefinerte nøkkelbånd. Selvfølgelig er de produsert til samme høye standard som våre vanlige nøkkelbånd.

Kontakt vårt vennlige og kunnskapsrike støtteteam for ytterligere detaljer om våre miljøvennlige nøkkelbånd alternativer for moderne bedrifter. Vi har alltid rask levering og tilbyr personlig service, gratis digital korrektur og kvalitetsprodukter.