Fra Fagmesser til Musikkfestivaler: Nyttig med trykte nøkkelbånd til arrangement

Det er mye å vurdere og planlegge når man håndterer et arrangement: fra å organisasjon av folk til å sortering av diverse greier som lyd og mat. I tillegg til å hjelpe deg med å annonsere bedriften din, kan trykte nøkkelbånd også brukes til å organisasjon av deltakere eller de kan brukes som adgangstillatelser. Selv om trykte nøkkelbånd ved første øyekast kan virke som bare et enkelt stoffstykke ment for å henge rundt halsen din og holde ID-kortet ditt, er deres iboende enkelhet også grunnen til deres tilpasningsdyktighet. Nøkkelbånd kan for eksempel brukes som en markedsføringsstrategi for bedriften din eller for å vise støtte til en veldedig sak. Under flerdags arrangementer som bedrift messer eller populærkulturelle konferanser, kan fargekodede nøkkelbånd hjelpe deg med å organisere mennesker i grupper. Ved å observere fargen på nøkkelbåndene de har på seg, kan du raskt identifisere personer som bare har kjøpt dagsbilletter eller all-access-billetter for eksempel.

Nedenfor finnes det 7 beste grunner til at nøkkelbånd er allsidige:

 

 1.Nøkkelbånd er multifunksjonelle

Nøkkelbånd kan doble som multifunksjonelle halskjeder for konserter og festivaler med små kampanjer eller lotterier basert på et billettnummer. Du kan bruke mindre papir ved å skrive ut billetten eller kontrollere nummeret direkte på nøkkelbåndet. Hvis du vil holde koden borte fra designet ditt, kan du velge å sette den på baksiden av nøkkelbåndet.

 

 

 

2. Trykte nøkkelbånd kan brukes til markedsføringsformål

 I tillegg til deres mange praktiske, logistiske og sikkerhetsrelaterte anvendelser, kan nøkkelbånd brukes til å kontinuerlig markedsføre merkevaren din under arrangementet. For å få mer bruk ut av det og øke gjenkalling, kan du skrive ut bedriftens logo, motto eller arrangementstema på selve nøkkelbåndet. Dette er bare noen av anvendelsesområdene for nøkkelbånd i arrangementshåndtering. Dette er noen eksempler på hvordan disse halskjedene kan hjelpe deg med å utføre dine arrangementer uten problemer. De kan også hjelpe deg med å markedsføre arrangementet ditt utover arrangement området fordi de tar merkevaren din ut av klasserommet eller arbeidsplassens sammenheng. De er faktisk et hendig verktøy for markedsføringsstrategi og kreativitet.

3. Trykte nøkkelbånd er holdbare.

Ditt arrangement nøkkelbånd kan til og med brukes lenger, takket være ulike vedlegg. Ha en avtagbar spenne laget av plast i bunnen av nøkkelbåndet ditt. Legg til ulike vedlegg i dine giveaway-bagger, som nøkkelringer, klips, papirklype-kroker, mobilsløyfer og okseklips. Ikke glem å legge til arrangementets navn eller logoen for å maksimere synligheten.

 

4. De tilbyr synlighet

Nøkkelbånd tilbyr synlighet, som er en kvalitet som mangler i de fleste markedsføringsartikler. Penner, vannflasker og noen ganger til og med stressballer er nyttige på forskjellige måter, men når de kommer av bordet ditt, er de i en lomme eller veske og forblir der en stund.

Identitetskort, lommebøker og nøkler er fantastiske tillegg til trykte nøkkelbånd. Derfor ha merkevaren din en større sjanse for å bli vist av nesten alle på konserten.

5. De består av en enkel form for identifikasjon

Dine gjester kan lettere gjenkjenne og skille hverandre ved å skrive ut unike identifikasjonsnumre eller tekst på nøkkelbånd. Du kan sette inn brukerens tittel, som «Øyafestivalen–Crew,» sammen med logoen og kanskje hvilket året det gjelder. Du kan utelate perioden eller året for arrangementet hvis du har planer om å gjenbruke disse nøkkelbåndene kanskje til det neste året (de kan være foreldet innen da, uansett). På den andre enden av spekteret kan du også formidle en følelse av eksklusivitet til deltakerne dine. VIP-nøkkelbånd kan hjelpe med arrangementets planlegging og sikkerhet. De kan bistå med sikkerhetspersonell og logistikk fordi ditt personell vil vite hvem som har tillatelse til å få tilgang til utpekte områder og kvalifiserer for ekstra gratis artikler, for eksempel.

6. De bidrar til å forbedre besøkendes opplevelse

Et godt designet konferansenøkkelbånd kan forbedre opplevelsen til deltakerne dine, og de er også ganske nyttige for sikkerhet og tilgangskontroll på arrangementet ditt.

I tillegg kan nøkkelbånd være viktigere i organisering og markedsføring av arrangementer. Arrangementspersonalet blir mer synlig takket være nøkkelbånd. Arrangementsansatte og sikkerhetspersonell kan skille seg ut fra mengden takket være fargekodede nøkkelbånd. Dette letter samarbeid mellom ansatte og lar deltakerne vite hvem de skal kontakte hvis de har spørsmål eller bekymringer. Tilpassede nøkkelbånd kan også øke ønsket om å koble seg til andre, noe som gjør at dine besøkende føler seg mer engasjerte og oppfordrer dem til å delta mer i arrangementet.

Avsluttende tanker: Fra fagmesser til musikkfestivaler: Allsidigheten til trykte nøkkelbånd i arrangementshåndtering.

For de fleste bedrifter er målet med en messe å få deltakere til å utvikle interesse for merkevaren deres og promotere nyheter om produktene deres. På samme måte har selskaper kommet opp med flere strategier for å generere synlighet, som å gi ut penner, notatblokker og andre praktiske gjenstander.

En fantastisk metode for å engasjere folk slik at de kan samhandle med merkevaren din på messer, er å sørge for at gavene du gir er nyttige i dagliglivets aktiviteter. Det er det enkle trikset!

Trykte festival nøkkelbånd er også fantastisk for å øke merkevare- eller arrangement bevissthet. I tillegg kan det bidra til å bevare en minneverdig opplevelse for brukeren. De hjelper med å enkelt skille festivaldeltakere, artister, arbeidere og entreprenører i overfylte byggeplasser, noe som er et avgjørende sikkerhetselement. Dette er avgjørende for festivaldeltakere siden det er enkelt å nå en ansatt når de har spørsmål eller trenger hjelp. Bare de med gyldige billetter kan få tilgang, selv om hver besøkende får et merke. Å sørge for at kun autoriserte personer kan gå inn i begrensede områder er avgjørende.

Dette sikrer at alt fungerer som det skal og bidrar til å opprettholde en trygg atmosfære.